Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte

CELOKOVOVÉ KLIKY SKLADEM
EXPEDICE IHNED

KONTAKTY

E-MAIL: info@kliky-metal.cz
Showroom KLIK a KOVÁNÍ
Bieblova 38/2 Firemní centrum HRADEC KRÁLOVÉ
napište nám
NAKUPOVAT MŮŽETE TAKÉ PO TELEFONU Po-Čt 10-16hod.
DOPRAVA OD 56Kč NEBO ZDARMA = NÁKUP NAD 2720Kč

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

NAŠE CENA 319 Kč
skladem ANO
NAŠE CENA 345 Kč
skladem ANO
NAŠE CENA 355 Kč
skladem ANO

ZBOŽÍ V AKCI

NAŠE CENA 255 Kč
skladem ANO
NAŠE CENA 385 Kč
skladem ANO
NAŠE CENA 235 Kč
skladem ANO

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Společnost pod doménou KLIKY-METAL.cz, Jan Jirásek, se sídlem Libňatov, IČ 68231172, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném MÚ NMnM čj. 136/2015OZU  (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Poskytovatel služby ZBOŽÍ.cz, provozované společností Seznam.cz, a.s. Radlická 3294/10 15000 Praha 5
      • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam.cz, a.s. Radlická 3294/10 150 00 Praha 5
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů